EARTH without ART is just ´EH´

onsdag 12. juni 2013

Bad timing

Denne ble vanskeligere å jobbe med enn det jeg så for meg da skisseprosessen var på sitt mest kreative. Jeg ville få fram at jeg gledet meg enormt til å se Scott McCloud på Oslo Comic Expo, men at hele opplevelse ble ødelagt av den uka i måneden...Var det nødvendig å ta med tørre fakta fra Wikipedia? Sansynligvis ikke, men jeg er fornøyd med det visuelle uttrykket.

Nedenfor ser dere hvordan skissene ser ut:

2 kommentarer:

 1. hei! elske oppbyggingen og innholdet. som "mann" kan eg dessverre ikje heilt kjønne kors d e å mensen, men syns synd på dok damer!

  Hvis eg ska kritisera: du kan jobba mer me dybden i rutene dine, proporsjonene t folkå åg (me mindre d e din tegnestil). Fargevalget er bra, men synes fargen i siste rute og rute 2 kunne vert en annen. den fynker i siste hvis den skal hjelpe til å gi en guffen følelse.

  Overgangen mellom eggstokk og den siste rutå fynke bra. Den overdrevne motorsagmannen gir humor i bilde, og man får sympati for deg/karakteren din. Liker også at S.McCloud ser lik ut som han tegner seg selv, bare i din stil!

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann.
   Takk for kommentaren. Jeg er enig med deg i at fargevalget kunne kanskje vært en annen,men jeg ville tydeliggjøre at rute 2 og siste rute var i samme rom og jeg begynte å gå "tom for farger".

   Morsomt at du som "mann" kan sympatisere med karakteren, og da funka bruken av motorsagmannen som jeg håpet.

   Følg meg videre og jeg setter stor pris på kommentarene, de er til stor hjelp :)

   Slett