EARTH without ART is just ´EH´

mandag 10. juni 2013

Lenge siden sist...Her ser dere et kremeksempel på hva som skjer når man ikke følger opp tegningen sin og plutselig får i oppdrag å tegne et selvportrett. Til slutt måtte jeg bare legge fra meg pennen og gråte en skvett, men håper alle lærte av dette og ikke venter 3 månedere mellom tegneøktene. SKJERPINGS!!!!!!!!!!!!!!!!

2 kommentarer:

 1. Ja fytti, nå har du å skjerpe deg! Nytter ikke å tegne bare av og til - forskjell kommer omså etter bare én måned, så dette er en ferdighet som må holdes ved like! Dog, moro å se hvor forskjellig forsøka ble.

  Ps: Anbefaler deg å rette opp overskriften på bloggen din (arbeids[MELLOMROM]-[MELLOMROM]BLOGG); den.. er oppstykket og vanskelig å gjøre mening ut av. Kanskje bedre hvis du har "arbeidsblogg" på sin egen linje. Slik det er nå, ligger "BLOGG" ensomt på linja under.

  ...Liker profilbildet ditt, forresten.

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann :)
   Takk for kommentar, det er morsomt å lese hva andre mener og synes om ting. Ja, jeg har tenkt på å forandre overskriften en stund nå, men ikke kommet på noe bra tittel. Tror jeg rett og slett bare fjerner "kreative", siden jeg forbinder det ordet med mangel på noe bedre å si.

   Skal bli flinkere til å kommentere dine innlegg også, men kan ikke love at det blir på alle, siden du er ganske produktiv.

   Kos deg videre i sommerværet :D

   Slett