EARTH without ART is just ´EH´

onsdag 14. august 2013

Jeg hater 1.1.

Tilbake på jobb og man blir satt til å vaske etter sommergjestene. Jeg er ikke den som skrukker på nesa av ting, men alle vet vel at Q-tipen skal i søppelbøtta og ikke kastes ned i do der den kan tette igjen sluk og avløp og skape et helvete for de som kommer etter....

2 kommentarer:

 1. Artig, riktig stygging han som gjorde det der. Men tror ikke du trenger full bredde på en side som dette, da alt den egentlig gjør er å forskyve hele bloggen din. Teksten er stor nok til at du kan vise bildet mindre (Og gjerne ha den til å holde seg innafor bredden på bloggen din). Bruker du preview-funksjonen når du lager innlegg? Den er gull verdt. Digger forresten den møkkadoen, den ble fin. Men tror jeg vil anbefale deg å ikke bruke linjal/line tool på rette linjer - det kommer alt for tydelig frem og gjør ting meget stivt. Bruk det på skissa i stedet, så tegner du over for hånd.

  Har du rent kuttet å legge ut på Nettserier?

  Ps. Har han venstrehånd på høyre arm, eller bare veldig fleksibel venstrearm til å pelle seg i høyre øre?

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann :)
   Takk skal du ha for fine kommentarer. Jeg hadde tenkt å forminske både denne og forrige tegneserie etter et par dager. Ville bare at folk ikke skulle få problemer med å se hva som sto. Enig at linjetool ikke så så bra ut når resten av serien er tegnet med ustødig hånd. Apropos hånd, så har du jaggu rett i den er feil i forhold til hva som er naturlig å holde q-tipen..*pinlig*. Skal se om jeg får gjort noe med det i løpet av helga.

   Gratulerer med plass i Volda forresten, og håper du legger ut arbeider underveis.

   Slett